PROJEKT: iDopis (Investiranjem Do Održivog Poslovanja i Stabilnosti)

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja Razvoj poduzetništva u gradu Petrinji , referentna oznaka Poziva KK.08.2.1.10.

Referentna oznaka projekta: KK.08.2.1.10.0003

Naziv projekta: iDopis (Investiranjem Do Održivog Poslovanja i Stabilnosti)

Razdoblje provedbe Projekta: od 1. veljace 2018. do 2. rujna 2020.
Ukupna vrijednost Projekta: 613.769,14 HRK
Iznos EU sufinanciranja: 500.000,00 HRK

Opis Projekta:

Svrha projekta jest povećanje konkurentnosti tvrtke Glasila d.o.o. s ciljem povećanja prihoda od prodaje te očuvanja postojećih radnih mjesta i stvaranja jednog novog radnog mjesta. Kroz ovaj projekt, zahvaljujući financijskim sredstvima koja nam osigurava Ministarstvo kroz fondove Europske unije, u mogućnosti smo uložiti sredstva a sve u cilju postizanja visoke standardne kvalitete i zadovoljne poslovne partnere.

Na ovaj način zahvaljujući osiguranim sredstvima, tvrtka Glasila d.o.o. će se lako prilagoditi novim trendovima usvajajući nove tehnologije i znanja što će neposredno omogućiti podizanje kvalitete i konkurentnosti te povećanje prihoda i broja zaposlenih, te širenje na tržištu u svojoj djelatnosti. Ciljana skupina projekta čine uprava tvrtke i zaposlenici. Nabavkom novih strojeva i opreme tvrtka modernizira svoje poslovanje i može očekivati porast potražnje za svojim uslugama.

Provedbom projektnih aktivnosti unaprijedit će se poslovni procesi te omogućiti lakši i brži rad postojećim zaposlenicima Projektna ulaganja su osmišljena s ciljem da omoguće kvalitetne radne uvjete i razvoj znanja i vještina te na taj način osiguraju realizaciju njihovih potencijala što direktno doprinosi i uspjehu samog poduzeća. Naša ciljana skupina su svakako i naši klijenti koji će zahvaljujući planiranim poboljšanjima dobiti kvalitetnu uslugu i bržu isporuku istih.

Osoba za komunikaciju: Saša Juić, direktor

Kontakt broj: 091/799 0503

Kontakt adresa elektroničke pošte: sasa.juic@glasila.hr

Dodatne informacije o programima sufinanciranja možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr

Glasila d.o.o.

Dragutina Careka 2/1

44250 Petrinja, Hrvatska

OIB: 54342242136

Natrag
2024 © Glasila d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica